top of page
Hair Comb
IMG_2651.HEIC

Michelle

Indehaver

Efter et praktik ophold i 8. klasse hos Stuhr, var jeg ikke i tvivl om, hvad jeg skulle med mit liv. Jeg var ikke i tvivl om, hvor jeg ville udlæres, og jeg har altid drømt om, at have min egen salon. At salonen lige skulle ligge i hjertet af min yndlings storby, havde jeg ikke turde drømme om. Men sådan blev det, og her omkring et årti senere, står jeg med min egen frisør oase, hvor rammerne er bygget op om egenskaberne ”Velvære, hygge og feriefornemmelser”. I min tid som frisør har jeg arbejdet med shows, undervisning og mest af alt dagligdagen i salonen. 

Jeg elsker både at arbejde herreklip, dameklip og farvebehandlinger, og jeg finder stor inspiration i at bevæge mig i alle fagets hjørner. ”Specialist” er et ord, jeg har svært ved at bruge, da jeg dermed føler, at jeg fravælger at brænde for andre dele af faget. Jeg vil nok sige, at jeg har kompetencerne til at kalde mig farvespecialist. Men det kalder jeg mig ikke, for jeg ved heller ikke noget bedre end en klipning der sidder lige i skabet. 

Ved siden af mit arbejde i salonen, arbejder jeg med fashionshoots, og her finder jeg virkelig glæde i, at arbejde mere kantet og skævt. Og når jeg så møder ind i salonen igen, hvor jeg primært er, så har jeg glæden af at arbejde hvor mit hjerte trods alt hører allermest til. Nemlig at skabe smukke resultater, skabe stemning, tryghed og ikke mindst tillid. Som frisør brænder jeg ikke ”kun” for smukke resultater, men absolut også oplevelsen. En oplevelse, der for mig kun er fuldført, hvis du smiler og er glad lang tid efter, at du har forladt salonen. 

bottom of page